Новый музей для старых вещей

Сайт, где оживает детство поколения СССР. Про кино, журналы (есть даже про мой любимый «Весёлые картинки«, мне еще и «Мурзилку» выписывали, но Картинки — наше все!).

Про пионеров, школьную форму. Про булочные, автоматы газированной воды — в них еще стаканы стояли — общие! Все из них пили: споласкиваешь, зашвыриваешь монету (с сиропом дороже) и ждешь, пока кто-то нальет — мне почему-то казалось, что кто-то там в автомате сидит и нажимает кнопочку.  Про игрушки. У меня неваляшки все еще красуются на шкафу. Про жвательную резинку — советскую.

Ест о чем вспомнить — http://www.76-82.ru/

Поделиться записью:
  • Александра

    Тим, хто не жив у СРСР ніколи не зрозуміти тих, хто в кого там минуло дитинство, роки праці, навчання і т. д.
    Адже ми знаэмо про це суспільство від наших батьків та дідусів і бабусь, а свого враження від радянського устрою в нас немаэ. Та, навіть, народна мудрість говорить, що краще один раз побачити, ніж 100 разів почути.
    Я в дитинстві дуже любила дивитися «Пригоди Шуріка»,і прочитавши ваші слова про автомати газованої води, я вiдразу згадала той момент фiльму, де показували цi автомати. Нашому поколiнню лише з радянських фiльмiв можна спостерiгати тодiшню дiйснiсть.
    А щодо автоматiв, то я б i сама з радiстю спробувала такої води чи сиропу, а ще краще того морозива, котре я бачила на фото, мабуть смачнюще!!!!!

Искать

Посмотреть все результаты